Палитра 120 цвята сенки за очи - km2009

0 мнения Поръчани (2)
Цена: 33.00 лв.
Произход
Модел: km2009
Наличност: Изчерпан

Сенките за очи са едни от най-древните пособия в женския антураж за подчертаване на красотата. Тайната им сила е да преобразяват погледа по магичен начин, да го направят по-секси или по-невинен, по-смел и въздействащ. С подходящите цветове можем да променим размера и формата на очите си оптически. Тези багрила, предназначени за очите, са се ползвали още по времето на императриците, като в Египет дори се е смятало, че цветният грим на очите има защитна функция срещу недоброжелатели, освен това е бил символ на висок социален стандарт. В тази голяма палитра ще откриете 120 цвята компактни сенки за очи, чиито нюанси плавно се преливат през пълната гама цветови спектър.

Защо да изберете този продукт?

Защото и Вие, както всяка дама, желаете да изглеждате зашеметяващо и да получавате комплименти дори само от погледите, които Ви проследяват. Този продукт е супер функционален, защото Ви дава възможност за прилагане на всички съществуващи техники за гримиране на клепачите. Съчетанието от цветове го прави използваем през всеки сезон и дори ежедневно! С него можете да правите опушен грим в различни тоналности, летен грим със съчетаване на ярки цветове, натурален грим и много други! Можете да придадете дълбочина на погледа си, да подчертаете формата на веждите и да засилите Вашата привлекателност.

Сенките са супер плътни и покривни, което ги прави много икономични, за разлика от повечето продукти, предлагани на пазара. Нанасят се супер лесно с апликатор и се запазват дълготрайно, без размазване. Съветваме Ви да използвате основа за грим преди нанасяне на сенките, за да изсветлите клепача и да засилите ефекта от грима. Гарантираме Ви, че след няколко клипчета за гримиране в YouTube и въоръжени с този продукт, за отрицателно време ще усвоите техниките на професионалния грим и ще се чудите защо не сте го закупили по-рано!

Характеристика:

 • Цветове: 120
 • Размери: 23 х 15 см
 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)