Силиконов сутиен без презрамки UnBra

Силиконов сутиен без презрамки UnBra - sb2801

0 мнения Поръчани (0)
Цена: 22.00 лв. 10.00 лв.
Произход
Модел: sb2801
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!

Много жени се лишават от удоволствието да носят красиви рокли с гол гръб, само защото нямат подходящ сутиен, а и не могат да ги облекат без никакъв. Бумът на силиконовите презрамки и гърбове отдавна премина, като към днешна дата се смятат за проява на лош вкус и придават евтин вид на облеклото. Ако искате да сте стилни и секси с рокля или блуза с гол гръб, паднали раменe или тип бюстие – имаме решение за това! С този залепящ се силиконов сутиен можете да си позволите да носите всичко това без притеснения!

Защо да предпочетете този продукт?

Този сутиен е много практичен, така както може да се ползва и вместо обикновен сутиен, но основната му функция е да покрива и повдига гърдите, в случаите когато носите по-разголена дреха и не можете да сложите нормален сутиен, защото няма да изглежда естетически издържано. Продуктът нежно прилепя към кожата, което Ви гарантира, че ще остане на мястото си през цялото време. Цветът е телесен, за да можете да го носите с всякакви дрехи, особено ако са от дантела или някаква прозираща материя.

Инструкции: Не използвайте лосион за тяло в зоната, където поставяте сутиена, за да няма опасност от отлепяне. Съхранявайте го в оригиналната му опаковка и го почиствайте с топла вода и сапун след употреба.

Размери на чашката: A, B C и D

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)