Стелки за обувки Btall с повдигащ ефект - aob1602

0 мнения Поръчани (354)
Цена: 24.00 лв. 10.00 лв.
Модел: aob1602
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!
Етикети: aob1602

Представяли ли сте си някога, че можете да бъдете по-високи и то без хирургическа намеса? Предлагаме Ви един малък трик, който да скриете в обувките си. Не, това не е магия. Това са супер революционни стелки за пета! С тях можете да удължите ръста си с от 1 до 5 сантиметра, напълно незабележимо, като ги поставите в обувките си!

За кого е полезен този артикул?

Продуктът BTall представлява стелка за обувки, изработена от 5 слоя силикон, дебели по 1см. Слоевете могат да се разделят един от друг, така че да ползвате толкова, колкото би Ви било удобно или би паснало на конкретния чифт обувки. Получавате двустранна полза, тъй като освен повдигащ ефект, ще получите и упора за петата си. Силиконовият материал поема напрежението и вибрациите при ходене, което ще Ви предпази от преумора и пренатоварване на ходилата. Артикулът е подходящ както за мъже, така и за жени. Пригодени са за многократна употреба, могат да се местят от един в друг чифт без проблем.

Освен перо за самочувствието ни, тези стелки са предназначени и за хора, които имат вродено скъсяване на единия крайник или възникнало в следствие на неправилна стойка на тялото. Това е един сериозен проблем, които при по-продължително време на движение води до напрежение и болки в гърба, раменете и кръста, и до трайни увреждания и изкривявания. Обикновено при разлика в дължината на краката над 2см, ортопедите препоръчват операция. Със стелките BTall Вие можете да решите този проблем бързо, лесно и на супер достъпна цена, без да се подлагате на дълги за възстановяване операции. Няма значение каква е разликата, която трябва да коригирате, можете да използвате колкото слоя Ви е необходимо.

В комплекта ще получите:

2 броя стелка BTall, всяка с по 5 силиконови слоя

*Забележка: Въпреки порьозната, предпазваща от изпотяване, повърхност на продукта, Ви препоръчваме периодично да ги почиствате с топла вода и сапун.


 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)