Турмалинова възглавница с китайски билки за спокоен сън

Турмалинова възглавница с китайски билки за спокоен сън - tp2410

0 мнения Поръчани (92)
Цена: 48.00 лв. 32.00 лв.
Произход
Модел: tp2410
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!

Турмалинът лежи в основата на източната медицина, благодарение на уникалните си лечебни свойства. Японците го наричат „топъл камък”, а китайците го прилагат дори в бита си. Той е единственият природен минерал, носещ в себе си постоянен електрически заряд, резониращ на честотите на човешкото тяло. Продуктите с турмалин въздействат благоприятно при болки в различни части от тялото, стрес, проблеми с нервната система, нарушения в метаболизма и т.н. Поради широкият им обхват на действие и достъпните цени, те биват изключително търсени и популярността им нараства с всеки ден. Заменете болкоуспокояващите и останалите медикаменти, които са вредни за черният Ви дроб, с един продукт, който не само ще Ви излекува, но и ще изхвърли токсините от тялото Ви.Подарете си Турмалинова възглавница за шия с 36 билки и забравете за напрежението, болките и стреса!

Как действа този артикул?

При използването на Турмалиновата възглавница за шия, тя отделя инфрачервена лечебна топлина, в следствие на допира с Вашата кожа, като по този начин тялото Ви абсорбира полезните за него отрицателни йони на турмалина. В началото можете да правите процедури по 15-30 минути, като постепенно увеличавате времето. При редовна употреба ще забележите значително подобрение в качеството на съня, ще се събуждате свежи и отпочинали, заредени с енергия. Дори няма да имате нужда от кафе! 

Този минерал е характерен с това, че е единствения, притежаващ свойството да очиства организма от натрупаните радикали, метали и токсини. Той действа на молекулярно ниво върху клетките на тялото, като активира тяхната регенерация, ускорява вътреклетъчния метаболизъм и по този начин подобрява циркулацията на кръвта и енергийния поток в тялото. Клетките се насищат с кислород и органите започват да работят много по-добре. В следствие на тези процеси, ще забележите подобряване в тена и структурата на кожата Ви, както и здравината и блясъка на ноктите и косата. 

Съчетанието на турмална с 9-те магнитни чипа, разположени спрямо съответните акупунктурни точки на главата и шията, оказва благоприятно въздействие върху болките и възпаленията в областта на шията и гръбнака. Акопресурата се прилага също при грип и настинки, алергии, артрити, астма, хипертония, възстановяване след травми и операции, както и прекаран инсулт или инфаркт.  Самата възглавница е с анатомична форма, пасваща идеално на извивката на шията, като по този начин отнема напрежението от тази област. 36-те целебни тибетски билки действат успокояващо след тежук ден, борят се с главоболие и мигрена, засилват концентрацията и паметта и подобряват настроението. 

Употребата на този продукт се препоръчва при: проблеми със слуха и зрението, атеросклероза на главния мозък, остеохондроза, главоболие, безсъние, дискова херния, слабо оросяване на горните крайници.

*Внимание! Употребата на продукта се забранява при: наличие на рани по кожата, висока температура, бременни или кърмещи жени, хиперфункция на щитовидната жлеза, наличие на кардиостимулатор, онкологични заболявания в напреднал стадии, лица под 12-годишна възраст. Строго забранено е използването на продукта продължителни часове, заради нагряващите му свойства. 

Състав:

 • Бамбукови влакна
 • Памучни влакна
 • Копринени влакна
 • Течен турмалин
 • 9 магнитни чипа
 • 36 тибетски билки
 • Размери: 27 х 10 см
 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)