Турмалинова душ слушалка с Германий - bn2902

0 мнения Поръчани (275)
Цена: 29.90 лв. 18.90 лв.
Произход
Модел: bn2902
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!

Лековитата сила на турмалина се е използвала още по времето на великите империи. Широкият му обхват на приложение и действие, го превръщат в единствения минерал, без аналог, с пречистващо и лечебно въздействие. Ако вече сте изпробвали неговата сила с други продукти, то вече сте се убедили в положителния ефект, който оказва върху човешкия организъм.

Отдавна вече никой не се къпе само в неделя, а с цел поддържане на добра хигиена минаваме под душа по няколко пъти на ден, без въобще да подозираме, че това може и да не е толкова хигиенично, колкото си мислим. Благодарение на турмалиновата душ слушалка разработена по японска технология за пречистване на водата, ще бъдете сигурни, че миете тялото си с абсолютно чиста вода.

Какви са предимствата на този продукт?

Слушалката има функцията на акумулатор за топлинна енергия, като се поставя на мястото на обикновената слушалка. Ефектът върху водата е изключително бърз – необходимо е да изчакате само 5мин да се изтече. Турмалинът и германият елиминират тежките метали, болестотворните микроорганизми и бактерии и вредните елементи, съдържащи се във водата.

В наши дни околната среда е особено замърсена и това се отразява сериозно върху качеството ни на живот. Освен замърсените водоизточници, старите ВиК инсталации допринасят за влошаването на качествата на водата, което е единствено в наша вреда. С използването на турмалиновата душ слушалка ще усетите положително въздействие върху нервната си система, качеството на съня, болката в ставите и мускулите, както и вида на кожата и косата Ви. Използването й се препоръчва за хора, които имат проблеми със сърдечно-съдовата система, подложени на стрес, предразположени към алергии, с нисък имунитет и забавен метаболизъм. Турмалинът отделя отрицателни йони, които при контакт с човешката кожа създават силно енергийно поле, което действа оздравително на организма като активира регенериращите способности на клетките.

Този продукт е идеален за всеки дом и всеки човек. Не бива да чакате да се появи проблем, за да вземете мерки. Подарете го на Ваш приятел или на себе си. Препоръчително е използването му при къпане на бебета и деца, и хора, предразположени към разболяване.


 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)