Турмалинов накитник против болки в китките - tp2402

0 мнения Поръчани (0)
Цена: 20.00 лв. 12.00 лв.
Произход
Модел: tp2402
Наличност: Изчерпан

Турмалинът е природен материал, използвал се като лечебно средство още от незапомнени времена. Японците го наричат „топлия камък” заради свойството му да отдава лечебна инфрачервена топлина на човешкото тяло и да отделя отрицателни йони. Терапевтичните свойства на минeрала германии, оказват силен оздравителен ефект върху цялото тяло и нервната система.

Вече не е необходимо да посещавате терапевти и да давате луди пари за процедури, за да се възползвате от лечебната сила на природните минерали! Всичко това можете да постигнете в домашни условия, благодарение на нашата серия турмалинови продукти.

Защо да изберете този продукт:

Представяме Ви турмалиновите накитници, които ще възвърнат обичайния Ви тонус, благодарение на комбинацията от 4 активни елемента. Да започнем с турмалина, за който е известно, че е единственият минерал, излъчващ биоток на същата активна честота като човешкото тяло, редом с което отделя отрицателни йони (т. нар. „въздушни витамини”) и инфраред лъчи със загряващо действие. Благодарение на тези си качества, той действа на тъканите и органите на клетъчно ниво, като стимулира регенерацията им и засилва метаболитните процеси в тях. Германият от своя страна има силен антиоксидантен ефект и е основно средство в източната медицина в борбата със злокачествени заболявания. Прахта от бамбукови въглища, която влиза в състава на този продукт, излъчва топлинна енергия, чрез която стимулира акупунктурните точки и по този начин въздейства върху целия организъм.

Накитниците оказват облекчаващо въздействие при болки в костите и ставите, причинени от различни фактори, като тежък физически труд, застоял начин на живот, както и при травми в следствие на активен спорт. Препоръчителна е употребата на продукта при: преумора и болка в очите; болка и схващания в областта на китката, пръстите и дланите; навяхвания; артроза, артрит, подутини, оттоци и шипове в зоната на китките и ръцете; напрежение и умора, както и синдром на студенти крайници. Оказва благоприятно въздействие върху: циркулацията на кръвта; метаболизма; артериалното налягане; възстановяване след травми; енергийния баланс.

Съвети за употреба

Продуктът няма възрастово ограничение. Можете да го използвате от 30мин до 8 часа, като в началото се започва с по-кратки процедури, за да свикнете с нагряващия ефект, и след това можете да започнете да спите с накитниците. Изключително удобни са, могат да се носят и през деня, във всеки момент когато усетите болка или напрежение в китките. За да ускорите процеса на нагряване Ви препоръчваме да навлажните съвсем леко вътрешната им страна, но могат да се използват и сухи. В първите 10-15мин ще усетите осезаемо топлината, а след като ги свалите може да има зачервявания по кожата, които ще изчезнат в рамките на 1-2 часа.

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)